Potser van ser “massa optimistes” amb Roger Torrent. En aquests termes s’ha expressat el portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, aquest dijous després de la reunió de la Mesa sobre la investidura. Malgrat això, ha dit que té una última oportunitat: obrir una nova ronda de consultes per buscar un candidat alternatiu a la investidura. Un candidat "que s'ajusti a les condicions que la llei exigeix".

“El nou suposat tarannà del president Roger Torrent, malauradament, li ha durat tres dies”, ha lamentat Alejandro Fernández, que han dit que van analitzar el seu discurs en la constitució de la cambra “amb moltes ganes que fos veritat”. En aquest sentit, ha denunciat que en la reunió d’avui se’ls ha negat la informació que han demanat sobre el ple d’investidura. “S’han tornat a vulnerar els drets dels diputats recordant les pitjors pràctiques de l’etapa Forcadell”, ha dit.

El diputat popular ha sortit per a expressar el suport al paquet de mesures anunciat per la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, i per agrair el suport que hi han donat Ciutadans i el PSC. Aquestes mesures, ha assenyalat, tenen per objectiu “preservar la convivència i la democràcia”.

“Una majoria de 70 o de 120 t’habilita per formar Govern, però no et legitima per formar governs il·legals”, ha criticat.