El fitxatge de Cayetana Álvarez de Toledo com a número u per Barcelona a les eleccions generals del 28-A no ha agradat a diversos alts càrrecs del PP, segons assegura El Confidencial Digital. El digital explica que els dirigents populars no comparteixen la decisió de posar al capdavant de la llista per Barcelona Álvarez de Toledo i tampoc "la manera en què es va fer la notícia".

El digital explica que el dia que es va fer pública la candidatura "fins la una de la tarda tothom creia que la cap de llista per Barcelona seria Dolors Montserrat, inclosa ella mateixa".

El PP català no ha rebut bé la candidatura, la consideren un menyspreu cap als militants i dirigents del partit a Cayalunya que s'han passat "tota la legislatura pegant-se contra els independentistes". Les fonts consultades pel El Confidencial Digital afegeixen que el fitxatge d'Álvarez de Toledo és una "esmena a la totalitat de la nostra feina", "un menyspreu molt gran".

En la mateixa línia, els populars indiquen que "Cayetana volia anar de candidata per Madrid, però a Génova li van suplicar que anés per Barcelona, com si aquí no hi hagués candidats de renom com Dolors Montserrat".

Segons relata el digital, el PP català està rebent una gran quantitat de trucades de presidents locals del partit i d'altres càrrecs demanant explicacions per la decisió de Casado de fitxar Álvarez de Toledo. En aquestes trucades, els dirigents locals apunten que Álvarez de Toledo està "del tot desconnectada de l'electorat català" ja que "ni viu aquí ni sap tractar amb el votant del carrer".