Com si es tractés d'un viatge en el temps. El PP continua tenint onze diputats en el Parlament de Catalunya, o almenys això és el que sosté la seva pàgina web oficial. Quatre mesos després de la desfeta electoral del 21 de desembre de Xavier García Albiol —contesa en la qual el PP va quedar amb quatre escons i relegat al grup mixt—, els populars no han actualitzat les seves dades oficials. I no són els únics.

Ciutadans ha seguit la mateixa línia i manté al seu web la informació dels 25 diputats elegits en la legislatura anterior i eludeix un canvi positiu en la formació, la seva victòria a Catalunya amb 36 escons.

El PP coloca al seu web la informació sobre els onze diputats que representaven a la formació fins a la dissolució del Parlament el passat 27 d'octubre, data en què el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va aplicar l'article 155 a Catalunya, la qual cosa va suposar la dissolució de la Cambra catalana i la convocatòria de nous comicis. El 21-D, els populars van passar dels onze escons obtinguts el 2015 als quatre actuals. Al web figuren encara noms com Sergio Santamaría, Esperanza García i Marisa Xandri, que no van ser elegits en les eleccions de desembre.

Altres badades

Ciutadans també s'ha oblidat d'actualitzar les dades del seu web, i sorprèn perquè en el seu cas les eleccions del 21-D els van donar el millor resultats dels d'Inés Arrimadas. Mateixa situació presenta ERC, que conserva en la seva pàgina web oficial els diputats de la legislatura anterior però incorpora la novetat de la jove escriptora Jenn Díaz.

En el cas d'ERC faltaria afegir molts noms i s'haurien d'haver retirat d'altres recentment. Com el de la consellera Dolors Bassa i la secretària general de la formació, Marta Rovira, que van renunciar a la seva acta de diputada el dia abans de la cita al Tribunal Suprem del 23 de març.

PSC i CUP, bons exemples

A diferència de PP i Ciutadans, el PSC té la informació dels seus 17 representants a Parlament recollida al seu web, entre els que es troba Ramon Espadaler, d'Units per Avançar. La CUP també té les dades actualitzades mitjançant una redirecció a la pàgina oficial del Parlament.

Junts per Catalunya manté en web la llista del president completa, sense especificar els diputats que han estat elegits. Catalunya en Comú no recull els seus representants en la seva pàgina web.