L'eurodiputat del PP català Santiago Fisas ha enviat un correu electrònic a tots els membres del Parlament Europeu on assegura que el president de la Generalitat, Quim Torra, "legitima les accions violentes" dels "nacionalistes radicals". 

En l'escrit, Fisas explica que "un grup de radicals va assaltar el Parlament, tancat durant més de dos mesos per una decisió presa pel mateix govern català". A més, l'eurodiputat popular detalla que Torra "va afegir més gasolina al foc dels extremistes dient que 'calia mantenir la pressió'". "Els 'auto-anomenats' pacifistes també van assetjar la seu de la Policia Nacional com a resposta a la commemoració del fracassat i il·legal referèndum de l'1-O", afegeix Fisas en l'escrit.

Finalment, el popular alerta a l'Eurocambra que "a Catalunya hi ha una amenaça real que hi hagi més crisi social i inconstitucional". "La inconsciència d'alguns nacionalistes ha provocat una profunda crisi a la societat catalana i ha causat divisió entre famílies i grups d'amics i, desgraciadament, alguns incidents de violència", sentencia Fisas, qui ha demanat "mantenir la pau i la tranquil·litat als carrers" per "no haver de lamentar mals majors en el futur".