El president del PP català, Alejandro Fernández, ha acusat aquest divendres el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d'haver "traït tothom des del primer minut de la seva carrera".

En declaracions a RNE, Fernández ha remarcat que l'actual líder socialista ja va ser en el seu moment "destituït del seu propi partit precisament per flirtejar amb el separatisme". "Quan va tornar, va garantir que això no passaria: primera traïció als seus propis companys. No va convocar eleccions després de la moció de censura: segona traïció", ha denunciat.

"Des del primer moment ha enganyat tothom", ha dit Fernández, que ha afegit: "No sé qui li queda per trair". Segons el seu parer, Sánchez "és capaç de posar en joc el més sagrat per tal d'aguantar ell".

"Mai havia vist un polític tan obsessionat amb la seva pròpia figura i tan allunyat de l'interès general", ha postil·lat el president del PP català, que ha confirmat que acudirà a la manifestació contra Sánchez convocada per aquest diumenge a Madrid.