El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, ha retret aquest divendres al president de Cs, Albert Rivera, els seus "atacs" al Govern de Mariano Rajoy i l'ha avisat que amb aquesta actitud "està enfortint" l'independentisme.

Així ho ha manifestat en una entrevista a RNE després dels retrets que Rajoy i Albert Rivera van intercanviar al Congrés durant l'última sessió de control a l'Executiu. El dirigent popular ha retret al líder del partit taronja la seva "deslleialtat" i l'hi ha dit que "s'equivoca" d'adversari.

"El que cal fer és donar suport al Govern espanyol", ha remarcat Maillo, que ha retret a Cs que "d'una banda" digui que sí que dóna suport a l'Executiu en la seva gestió del conflicte català i, per un altre, estigui pensant en "com atacar-lo": "En atacar-lo s'està enfortint l'independentisme", ha advertit, instant Cs que "posi l'accent" en "els que s'han burlat de la llei" i no en els que vetllen pel seu compliment.

Segons el diputat del PP, "de vegades" Rivera "dedica més temps" a llançar atacs i retrets a l'Executiu espanyol que a "desemmascarar" els independentistes.

En aquest context, ha demanat al líder del partit taronja que "no tingui tanta pressa" per votar en unes eleccions perquè, segons el seu parer, "ara no és moment" d'això: "Mira molt les enquestes i poc l'interès general", l'ha etzibat.