Entre els periodistes parlamentaris corre la sensació que el nou portaveu del PP, Alejandro Fernández, donarà grans moments. Repassant l’hemeroteca es confirma que la intuïció és fonamentada.

De fet, per trobar un dels grans hits de Fernández cal remuntar-se a les municipals de 2011. El llavors candidat a l’alcaldia de Tarragona va fer campanya amb un vídeo amb el tema ‘Alejandro’ de Lady Gaga.

Es tractava d’un muntatge, fet per un militant de base, amb imatges del candidat i el tema de la cantant on la melodia de la cançó servia de base per una lletra que exaltava les virtuts de l’alcaldable.  

"Toca PP, confia en Alejandro. Un nou alcalde que es preocupa per tu. Si tens algun dubte de qui mola a Tarragona, Alejandro es mou, Alejandro es mulla ", per exemple.

Malgrat l’èxit de la campanya, el PP es va veure obligat a retirar el vídeo dels canals oficials després que la productora que explota els drets musicals de la cantant a la península, advertís que no tenien autorització per utilitzar la cançó.