Els diaris de Madrid ja auguren l'embat definitiu contra el partit d'Inés Arrimadas. Després de convertir les eleccions madrilenyes del 4-M en un joc d'escacs estatal entre Ayuso i Sánchez, l'esborrada del mapa definitiva de Ciutadans ha centrat l'atenció de les portades d'aquest diumenge. 

Una caiguda en picat dels taronges des dels 26 diputats als zero no passa desapercebuda a l'ABC, on avui es publica una enquesta en la qual el candidat de Ciutadans Edmundo Bal brilla per la seva absència. La portada del diari madrileny presenta una Ayuso victoriosa preparada per doblegar el sanchisme amb el suport de l'extrema dreta de Vox, mentre Iglesias, empetitit, fa cara d'emprenyat pels resultats que li dona el sondeig. 

La Razón també es preparen per a la patacada de Ciutadans, i s'han avançat amb una entrevista a Arrimadas. La líder de la formació assegura que no dimitirà. Baixant les escales del Congreso i mirant un horitzó que pinta molt negre pel partit taronja, Arrimadas admet que ha comès errors, però no es rendeix en defensar el projecte d'un partit que a poc a poc es desintegra.

I és que el que és evident és que la supervivència de Ciutadans està en joc no només a Madrid sinó a tot arreu. La patacada a les eleccions del 14-F al Parlament només va ser la primera estocada; els comicis madrilenys poden donar el tret de gràcia al partit agonitzant. El País torna a centrar la batalla a l'Assemblea de Madrid com una lluita aferrissada que travessa les fronteres madrilenyes on el paper de Ciutadans queda reduït a intentar sobreviure. Sánchez també surt perjudicat per la seva implicació en la campanya, mentre els gurús socialistes i populars conquereixen el ring de la portada de El Mundo per lluitar en els 24 dies que queden de campanya. 

La batalla entre Ayuso i Sánchez també assalta la portada de La Vanguardia, on la lluita es converteix en un examen sobre la gestió de la pandèmia. Amb el darrer caos sobre l'estratègia de vacunació del govern de Sánchez, i la manca de restriccions a la capital espanyola que està condemnant les UCI madrilenyes a la saturació; a socialistes i populars no els falten arguments per atacar el contrincant.

I mentrestant, a Catalunya, el focus dels diaris catalans està ben lluny dels comicis del 4-M. Dissimuladament, intenten amagar la derrota del Barça a Madrid en un lloc secundari de la primera plana. La preocupació pel rebuig a les vacunes i l'arribada de la quarta onada treuen el cap a El Punt Avui. I nostàlgics, El Periódico i el diari Ara coincideixen en mirar en blanc i negre la Barcelona de finals del segle XIX i entrant el segle XX. 

lavanguardia portada 11 abril

elperiodico portada 11 abril

elpunt avui portada 11 abril

portada ara 11 abril

elpais portada 11 abril

abc portada 11 abril

larazon portada 11 abril

elmundo portada 11 abril