Continua el degoteig de dimissions a Ciutadans. Enmig de la forta sacsejada política que està patint el partit, la portaveu adjunta de l'executiva, Melisa Rodríguez, ha anunciat que deixa aquest òrgan per "motius d'índole personal". Tanmateix, no es desvincula de la formació i seguirà afiliada.

Tot i que Rodríguez va comunicar aquesta la decisió a la direcció del partit el passat 13 de febrer, no ha estat fins avui que ha fet pública la notícia a través del seu compte de Twitter.

"Sempre he dit i segueixo mantenint que la política no és una professió, sinó una dedicació per a un temps en el qual s'ha de donar el millor d'un mateix i això és el que he fet durant gairebé sis anys", ha explicat en un escrit

Dona gràcies a Arrimadas i Rivera

Rodríguez ha acompanyat l'escrit amb una fotografia acompanyada dels dirigents del partit, Inés Arrimadas i Albert Rivera, i ha afegit que ara que "un nou equip comença a treballar en l'executiva" ha arribat el moment de "fer un pas al costat".  Rodríguez ha expressat la seva intenció de traslladar "molta força als companys que assumeixen noves responsabilitats" i ha agraït la "confiança" de "l'amiga i companya", Arrimadas.

De la mateixa manera, Rodríguez ha donat les gràcies a Albert Rivera per haver-la convidat a "formar part d'un projecte il·lusionant" i per ensenyar-li que és "un honor el fet de poder dedicar-se a la ciutadania".

melisa rodríguez abandona ciudadanos foto

@MelisaRguezH

Continuarà sent membre del partit

Quant a la possible desaparició de la formació taronja, Rodríguez ha declarat que continua "pensant que Espanya necessita Ciutadans, un partit de centre liberal, net i reformista capaç d'imprimir la sensatesa i el sentit d'Estat que tant necessitem". "Per això seguiré defensant aquests ideals com una afiliada de base més", ha conclòs.melisa rodríguez abandona ciudadanos

Escrit publicat al perfil de Melisa Rodríguez / @MelisaRguezH

 

Per la seva banda, la presidenta del partit, Inés Arrimadas, ha agraït a Rodríguez la seva tasca en una piulada a Twitter. "Gràcies per la feina durant tots aquests anys. Ha estat un orgull compartir com a companyes tants reptes i moments inoblidables juntes. Moltíssima sort en aquesta nova etapa!", ha escrit.

 

Imatge principal, Melisa Rodríguez / ACN