Un cop més El Mundo porta als extrems allò que la realitat no t’espatlli un bon titular (per a la teva parròquia).  De manera que no es tallen ni un pèl i afirmen que “Torra permet espies a l’hora del patí per veure si els nens parlen català”. Es preguntaran de què parlen, oi?. Doncs d’un estudi de la Plataforma per la Llengua que té com a principal conclusió que una majoria aclaparadora d'alumnes d’ESO, el 85%, parlen castellà a l'hora del pati. Com que la realitat no em va a favor i desmunta les tesis que he repetit per activa i per passiva sobre la persecució del castellà a les aules catalanes, carrego contra la metodologia per fer l’estudi i de retruc disparo contra el president de la Generalitat. Així de senzill, que surt gratis.

el mundo

Aquests són els espies que interessen, no els de veritat, els del CNI. Perquè, per tercer dia consecutiu, no hi ha ni rastre de les informacions sobre el CNI i els atemptats del 17-A que ha revelat Público.

Sí que en parlen les portades, encara que amb diferent intensitat, de la investidura. I en el partit que disputen des de fa setmanes Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, el president en funcions guanya per un ajustat 4 a 3. Mentre l’ABC i els catalans La Vanguardia, Ara i El Periódico destaquen el veto-andanada de Sánchez al líder d’Unidas Podemos, La Razón, El Mundo i El País opten per donar el titular a Iglesias i el suport que té de les bases en la seva demanda d’un govern de coalició. Queda encara molt partit fins dilluns, encara que no hi ha massa dubtes de quin serà el resultat.

la razon

el pais

la vanguardia

abc

el periodico

elpunt avuidiari ara

elpunt avui