Milers d'agents de policia s'han manifestat aquest dissabte al matí pel centre de Barcelona per exigir l'equiparació salarial amb els Mossos i l'Ertzaintza. En un moment determinat, un grup de manifestants ha interromput una periodista de TV3 que feia una connexió en directe per al Telenotícies migdia, des de la plaça de Catalunya.

El grup de policies s'ha situat darrere la reportera i, mentre ella explicava com ha transcorregut la manifestació, han començat a cridar, ensenyar pancartes i fer sonar botzines. L'enrenou era tal que en més d'una ocasió ha fet que la periodista s'entrabanqués en explicar-se. 

La protesta a Barcelona ha comptat amb el suport del líder de Ciutadans, Albert Rivera, i del PP català, Xavier García Albiol. La marxa s'ha iniciat a la plaça d'Urquinaona de Barcelona i ha començat a baixar per Via Laietana, encapçalada per una pancarta amb el lema "Equiparació ja. Justícia salarial", amb els agents i els seus familiars portant banderes espanyoles i d'altres autonomies, i algunes de catalanes.