Tracte diferenciat de la policia espanyola als okupes neonazis d'Hogar Social Madrid? Aquest dimecres estava previst el desnonament de les antigues oficines de Banco Madrid ocupada per aquesta organització des de l'abril de 2017, finalment, però, no s'ha acabat produint. 

A primera hora del matí agents de la Policia Nacional espanyola han provat de desallotjar els okupes, però no han pogut entrar a l'edifici perquè el manyà no es trobava allà. Més tard, un cop el manyà ha arribat a l'edifici, aquest ha provat d'obrir les tres portes de l'edifici sense èxit. Després de l'intent frustrat, els agent de la policia s'han retirat. 

Els agents han avortat l'operació tot i tenir ordre judicial per desallotjar-los. Ja el mes de febrer passat el desnonament va quedar aplaçat davant la resistència exercida per membres de l'organització. 

L'intent de desnonament frustrat ha provocat una forta indignació a les xarxes, que han acusat la policia espanyola de tenir un tracte diferenciat amb els neonazis, ja que a famílies vulnerables se les expulsa per la força de les seves cases.