Desenes de mitjans gràfics han recollit avui l'escena muntada a les portes de la seu del PSOE, al carrer Ferraz de Madrid. Un espanyolista s'ha presentat amb una pancarta i amb la bandera d'Espanya per protestar contra la investidura de Sánchez que serà possible, entre d'altres acords, pel que van tancar ahir amb Esquerra. Amb el lema "La meva pàtria. Mai el meu cor deixarà de crida, t'estimo Espanya i feliç 2020", l'home s'ha plantat davant la seu mentre l'executiva dels socialistes celebraven la ratificació de l'acord dels republicans. 

La policia nacional l'ha alertat que havia de marxar, l'home que es desconeix la seva identitat s'ha negat, i finalment l'han acabat reduint entre quatre policies que se l'han endut a la força. Davant la sorpresa dels mitjans presents, el manifestant no parava de cridar que era "lliure i tenia el dret constitucional" a estar al carrer proclamant el que creia. Els cossos de seguretat l'han acabat reduint tot i que es resistia i seguia cridant: "No me'n vaig, no em dona la gana, en aquesta vorera no està prohibit passar".

Les imatges han creat la indignació del Partit Popular. El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha manifestat a través de twitter que considera "lamentable que el PSOE censuri la gent que es manifesta pacíficament al carrer. A aquest govern li molesta Espanya". Per acabar-ho d'adobar, ha lligat la notícia amb l'independentisme: "El PSOE s'atreveix amb aquest home i no amb els llaços grocs".

Egea conclou que demanarà explicacions al ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska.