El comissari Villarejo no estaria darrere del robatori del mòbil de l'assessora de Pablo Iglesias al Parlament Europeu, Dina Bousselham, a finals de 2015 i la filtració a la premsa de missatges entre membres de Podemos emmagatzemats al seu interior per perjudicar el secretari general de l'esmentat partit.

Així ho conclou un informe tècnic de la Unitat d'Assumptes Interns de la Policia Nacional, que va revelar que Bousselham va fer captures de pantalla de les converses de membres de Podemos del xat denominat «equip portaveu» i les va compartir, sent impossible saber amb quantes persones.

Segons revelen els informes, Villarejo va rebre una còpia del bolc de la targeta després que ho fes Iglesias. El president del Grup Zeta a què pertanyia Interviu, Antonio Asensio, li va trucar al seu despatx el gener de 2016, li va dir que la targeta havia arribat a la revista a través d'un anònim i se la va lliurar ja que tenia contingut íntim que l'afectava, pensant que Bousselham era la seva parella. Li va confirmar que no publicarien res sobre això.

Iglesias es va quedar amb la targeta durant mesos i no la hi va tornar a la seva antiga col·laboradora, que va ampliar la denúncia sobre el robatori del seu mòbil quan missatges d'aquest van aparèixer publicats a Okdiario el juliol de 2016.

Iglesias, que va declarar com a testimoni davant del jutge del cas Villarejo, va rebre l'oferiment de ser perjudicat en la causa i ha demanat mantenir-se com a tal, explica El Independiente. Iglesias situa el robatori del mòbil de la seva antiga col·laboradora i la publicació dels missatges del seu interior a Okdiario en una trama de la 'policia patriòtica' durant l'etapa de Rajoy per perjudicar-lo a ell i a la seva formació. El vicepresident segon del Govern manté que és una de les operacions de les 'clavegueres de l'Estat' dutes a terme per perjudicar Podemos el 2016, quan les enquestes el situaven com a segona força política.

Segons el fundador de Podemos, membres del grup "parapolicial" investigat en altres causes judicials l'haurien dut a terme a instàncies d'altes esferes polítiques.