Polèmica a la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) per haver preguntat en un examen de la carrera de Ciències Polítiques sobre el procés independentista. A la prova de l'assignatura de Violència Política, feta aquest dijous al matí, es preguntava als estudiants:  "Des d'un punt de vista acadèmic, pot considerar-se el que ha passat a Catalunya la tardor passada com un cop d'estat? Raoneu la vostra resposta".

Segons explica El Confidencial, aquesta pregunta ha esvalotat als alumnes que feien l'examen, ja que alguns l'han vista "fora de lloc" o "poc apropiada". A l'hora de respondre, tampoc s'han posat d'acord.

Alguns sí que veien un cop d'estat en els fets de setembre i octubre a Catalunya: "Han vulnerat la legalitat institucional, és un acte de sedició previst en l'article 544 del Codi Penal", argumentava un alumne. Encara afegia: "Han comès un acte de rebel·lió (article 472 del Codi Penal). Els fets hi són".

D'altres, s'oposaven totalment a aquesta opció. "En cap moment s'ha utilitzat la força física per part dels que suposadament haguessin dut a terme el cop d'Estat", defensa un altre, que nega el cop d'Estat "encara que pugui haver-hi algun punt coincident".