La direcció de Podemos ha prohibit a Íñigo Errejón que segueixi participant en la tertúlia política d'Hora 25 de la Cadena SER. Ha estat el mateix Errejón qui ha explicat al mitjà que havia d'abandonar l'espai radiofònic per ordre del partit tot i que, si fos per ell, hauria continuat participant-hi.

Segons explica la cadena, és la direcció i els directors dels seus programes qui decideixen els participants, encara que en aquest cas Errejón no hi participarà perquè ha decidit declinar la invitació. L'exnúmero dos de la formació morada formava part de la tertúlia d'Hora 25 des de fa tres anys, quan va ser convidat tot i que el partit encara no tenia representació al Congrés.

El programa d'​​Àngels Barceló era l'últim espai públic en mitjans de comunicació on Errejón encara participava, després que la direcció del seu partit l'hagués anat apartant de les seves col·laboracions habituals. Errejón va deixar de ser número dos del partit després de l'última assemblea ciutadana de Vistalegre II, però segueix formant part de l'executiva de Podemos. Concretament, s'encarrega de la secretaria d'Anàlisi Política. 

Podemos ho nega

Des del Facebook oficial de Podemos, s'ha negat rotundament la informació donada per la SER. En un comunicat, asseguren que la decisió de retirar Errejón de la tertúlia es deu a "les rotacions i la feminització de les portaveus", cosa que forma part de la seva política de comunicació.

Acusen el grup PRISA, on pertany la cadena de ràdio, d'estar venjant-se per les denúncies de corrupció que el partit ha dirigit al seu propietari Juan Luís Cebrián. Podemos explica que el que volien era que la diputada Irene Montero participés en la tertúlia en lloc d'Errejón, però que la cadena s'hi va negar.

El partit diu que no pensa acceptar que sigui la cadena qui decideixi el portaveu que representa Podemos als seus programes i esperen que "rectifiqui". D'altra banda, afirmen que Errejón seguirà representant la formació als mitjans.