La música que arriba de les negociacions entre el PSOE i ERC sona bé a Unidas Podemos. Així ho ha assegurat la diputada de Galícia En Comú, Yolanda Díaz, aquest dimarts a la tarda, després de tornar de la ronda de consultes amb el Rei. “Som optimistes”, ha assenyalat la parlamentària gallega, que ha assenyalat que la informació que tenen és que “les reunions estan anant bé”.

En roda de premsa des del Congrés dels Diputats, Yolanda Díaz, que apareix a les travesses de ministres, ha demanat “comprensió” perquè l’entesa que s’està abordant és “enormement complexa per a totes les parts”. És per això que ha sostingut que, malgrat que cal un govern com abans millor, “les negociacions han de fer-se des de la tranquil·litat i la mesura”. Cal “donar temps al temps”, ha reiterat.

“L’èxit d’aquesta negociació està sent prendre els temps que siguin necessaris i que tinguem certa confidencialitat”, ha defensat la portaveu de la confluència gallega. No ha volgut posar cap data al possible debat d’investidura perquè “hem de ser prudents”.