Podemos hauria amagat informació sobre els seus comptes interns, "en contradicció amb el proverbial compromís amb la transparència del partit", segons assegura La Razón​. El partit que lidera Pablo Iglesias no actualitza la informació del seu portal de transparència amb noves dades d'ingressos i despeses des de finals del 2018.

El citat mitjà recorda que quan es va tancar l'exercici del 2018 el partit havia reconegut uns ingressos totals per valor de 16,9 milions d'euros, dels quals 7,2 eren en concepte de subvencions, 6,1 d'aportacions dels grups institucionals del partit en les diferents administracions de l'Estat, 2,8 milions d'aportacions dels càrrecs públics de la formació i, finalment, les aportacions que provenien de les quotes dels votants del partit. 

Això és tot el que va declarar Podemos a finals de 2018, l'última vegada que va actualitzar aquesta informació.

Sense informació dels ingressos d'Iglesias

Una altra informació que està oculta és la dels ingressos del secretari general del Partit, Pablo Iglesias. Al portal de transparència de Podemos l'última nòmina del seu líder que apareix és la corresponent a juny del 2017.

La Razón apunta que el portal de transparència de Podemos està tan antiquat que no hi apareix ni la informació correcta sobre el nombre de fills que Iglesias té al seu càrrec; en té tres, però al portal segueix apareixent el número 0.

El temps que fa que el portal no es posa al dia correspon al període de temps en què l'advocat José Manuel Calvente (antic advocat del partit) assegura que s'ha desenvolupat una trama delictiva a Unidas Podemos. Segons el lletrat, s'haurien pogut cometre delictes com el blanqueig de capitals, revelació de secrets i pirateig informàtic, administració deslleial o finançament il·legal del partit.