El candidat de Podem a la presidència de la Comunitat de Madrid, Íñigo Errejón, ha demanat explicacions avui a l'exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal i també el líder del partit, Pablo Casado, sobre la seva relació amb l'excomissari José Villarejo. Segons ha publicat el portal Moncloa.es el juliol de 2009 Cospedal va rebre a Villarejo, ara empresonat pel cas Tàndem, al seu despatx a la seu del PP a Gènova.

Errejón ha recordat que Cospedal va ser la "gran valedora" de l'actual líder del PP al Congrés dels populars, i ha subratllat que ha d'explicar si va fer "tractes" amb Villarejo. Així mateix, ha volgut també recordar que si no hagués estat per la moció de censura que va fer fora el PP del Govern, Cospedal seguiria sent avui ministra de Defensa, el que "afortunadament" no ha passat.

Sobre aquesta informació també ha parlat el líder de Podem, Pablo Iglesias, en una entrevista a RAC1, en què ha afirmat que no li sorprèn "gens ni mica" i ha afirmat que Villarejo és "un símbol" d'una manera d'operar que ha existit durant anys a Espanya, i que "cal superar". En la seva opinió, Villarejo representa l'ús de "les clavegueres de l'Estat" per atacar l'adversari polític, com -ha recordat- es va fer amb els independentistes catalans o amb Podem.