Dolores de Cospedal va rebre en secret al comissari Villarejo al seu despatx oficial a la seu nacional del PP. Així ho informa el portal Moncloa.com, que recull que la secretaria general va organitzar al costat del seu marit, Ignacio López del Hierro, una trobada el 21 de juliol de 2009, és a dir, quan el cas Gürtel ja havia vist la llum i quan ella era la número dos dels populars.

Segons informa digital, Cospedal va intentar que el comissari entrés a la seu del PP de la manera més discreta possible. Tal com es recull, Villarejo i Cospedal van tenir una trobada de més d'hora i mitja. En els àudios es pot escoltar com Cospedal li comenta a Villarejo que la planta està buida, que està en obres i que només l'ocupen Mariano Rajoy i ella i que, per tant, la discreció estava garantida.

El marit de Cospedal va ser l'encarregat d'organitzar la trobada, i com ja va explicar Moncloa.com, Ignacio López del Hierro feia més d'un mes que es veien discretament en una cafeteria. En aquestes converses, el marit de Cospedal rebia informació privilegiada sobre què passava en el cas Gürtel. ​

Segons la informació que ha transcendit, hauria estat López del Hierro qui hauria pres la iniciativa per organitzar la trobada entre la seva dona i el comissari. Prèviament, Villarejo li va comentar al marit de la política que Rubalcaba tenia coneixement previ de la Gürtel i, per aquest motiu, demanava utilitzar amb precaució el telèfon perquè està intervingut pel CNI. Just després, el marit li va comentar de veure's amb Cospedal.

 

Villarejo insistia durant la trobada que la discreció era important: "Sis plau, el que és important és que tinguem clar que si això que estem parlant transcendeix indirectament...". Però Cospedal també apostava per mantenir el secret: "No s'ha de saber (la trobada)".

La reunió a Gènova no va quedar mai registrada, ni Villarejo va passar per la porta registrada. Va sortir igual que en va entrar, amb discreció, en un cotxe camuflat del PP, i pel garatge.