La número dos de Podem i portaveu del partit, Irene Montero, ha subratllat que la seva formació està preparada per sortir a guanyar les eleccions del 28 d'abril i és a més el vot "més útil" per canviar la vida de milions d'espanyols, frenar a la dreta i garantir que el diàleg amb Catalunya sigui una realitat.

En una roda de premsa a la seu de Podem poc després que el president del Govern, Pedro Sánchez, hagi anunciat la convocatòria d'eleccions generals el 28 d'abril, Montero ha defensat que Pablo Iglesias és l'únic líder polític a qui no li tremolaran les cames davant els "poderosos", mentre que el PSOE ja ha demostrat la seva debilitat.

"Nosaltres estem preparats des de fa mesos per sortir a guanyar i el 28 d'abril sortirem a guanyar", ha manifestat Montero en la roda de premsa. 

D'aquesta manera, la dirigent de Podemos ha afirmat que assumeixen aquesta nova crida electoral com una "oportunitat" per aconseguir que Units Podem sigui "la força majoritària del bloc progressista" perquè és la via per conformar un Govern que "apliqui amb contundència i solidesa canvis en la vida de les persones".