El secretari d'Acció de govern espanyol d'Unidas Podemos, Pablo Echenique, ha instat el president de l'Executiu en funcions, Pedro Sánchez, a "treballar-se els suports" per a la investidura i "deixar de buscar excuses" per a l'acord amb Ciutadans o convocar unes noves eleccions.

En un missatge en el seu compte de Twitter, ha considerat que la "desconfiança" amb Unidas Podemos que ha lamentat Sánchez aquesta tarda, després del seu despatx d'estiu amb el rei, no és més que l'"enèsima excusa" per continuar buscant l'acord amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, o "portar-nos a eleccions". Lamenta, al seu torn, la desconfiança que diu tenir Sánchez "en qui el va fer president i amb qui va pactar els pressupostos més socials de la democràcia".

"Sánchez hauria de fer els deures, treballar-se els suports i deixar de buscar excuses", conclou Echenique, al seu tuit, que va a acompanyat d'una notícia sobre la compareixença de Sánchez al Palau de Marivent.

En aquesta roda de premsa Sánchez ha assegurat que no llança la tovallola i que continuarà explorant "altres fórmules" per entendre's amb Unidas Podemos i aconseguir els suports necessaris a la seva investidura, malgrat la "desconfiança recíproca".