Diversos cercles de Podem estan expressant internament la seva oposició a la nova gestora del partit nomenada després de la dimissió d'Albano Dante Fachin com a secretari general i alguns han decidit no fer campanya per la llista dels comuns que lidera Xavier Domènech per a les eleccions del 21D.

Segons diverses fonts de la formació morada, els cercles crítics de diverses localitats catalanes -entre elles l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Granollers (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Lloret de Mar (Selva), Torredembarra (Tarragonès) i Lleida- acusen la direcció estatal de Podem d'aplicar un "155" a la seva marca catalana.

Durant els últims dies, molts cercles morats han expressat el seu malestar per la gestora de 19 persones -entre elles l'economista Vicenç Navarro i Jéssica Albiach, número tres de la candidatura de Catalunya en Comú-Podem- "imposada" des de Madrid després de la dimissió de Fachin.

Són diversos els cercles que han decidit no fer campanya per a la candidatura encapçalada per Domènech i s'espera que en els pròxims dies la llista s'ampliï, ja que altres cercles tenen previst celebrar assemblea aquesta mateixa setmana per prendre una decisió al respecte.