Poble Lliure ha anunciat el seu suport a la CUP per les eleccions generals del 10-N. En un comunicat emès aquest dissabte, el partit que es va presentar amb el Front Republicà el passat 28 d'abril ha celebrat la decisió de la CUP de presentar-se a les generals. "Celebrem que la CUP assumeixi la seva responsabilitat com a organització amb voluntat de representar l'independentisme rupturista i d'esquerres", han escrit.

El partit integrat a la coalició anticapitalista ha instat a "implicar-se en l'estratègia de ruptura que despleguem des de Poble Lliure i a recollir signatures perquè la CUP es pugui presentar el 10-N". 

Poble Lliure, que ha tret pit d'haver decidit presentar-se en els passats comicis, ha argumentat que "la presència de la CUP a les eleccions i a les Corts espanyoles serà útil per denunciar la deriva neoautonomista de certs sectors de l'independentisme, més preocupats en disputar-se les engrunes del poder autonòmic que no pas de consensuar una estratègia republicana de ruptura".