Els dos regidors de Sitges en Positiu-PSC, Ricard Vicente i Marc Macià, han decidit abandonar el grup municipal i deixaran el partit per divergències en qüestions d'àmbit nacional. La seva renúncia a l'acta de regidor es farà efectiva. en el proper ple municipal.

marc macia regidor sitges pscricard vicente arnau regidor PSC Sitges

Els regidors Marc Macià i Ricard Vicente

L'executiva del PSC a Sitges ha confirmat que els dos regidors deixen el partit i les seves responsabilitats al consistori a conseqüència de discrepàncies que han portat " a un distanciament que avui no és sostenible", segons un comunicat l'executiva local.

Els regidors sortints no s'haurien sentit còmodes amb els darrers posicionaments del partit en qüestions nacionals. A les eleccions municipals del 2015, el programa de Sitges en positiu-PSC reconeixia el dret a decidir, cosa que ara el partit no respecta, han explicat els regidors.

Vicente i Macià han desenvolupant tasques al PSC des de fa força anys, intensificant les mateixes en els darrers 7 i 3 anys respectivament amb la incorporació d’ambdós com a regidors i membres de l’executiva del PSC de Sitges.