La Mesa del Parlament ha acordat convocar un ple dimecres vinent, el primer ordinari després de la investidura de Quim Torra. De fet, el ple és obligatori que se celebri deu dies després de la investidura per crear les comissions legislatives.

A l'ordre del dia, a més de la creació d'aquestes comissions, també es debatrà crear la comissió d'investigació de l'espionatge polític, demanada per l'oposició, segons han indicat fonts parlamentaries, i algunes propostes de resolució.

El que no està clar, però, segons les mateixes fonts, és si el flamant president Quim Torra presentarà ja l'estructura de Govern. Tot i que normalment s'ha presentat l'estructura de l'executiu just la setmana després de la investidura i coincidint amb el primer ple ordinari, de moment no hi ha confirmació de si aquestes seran les intencions de Torra ja que la llei no fixa un termini concret per fer-ho. 

Per la seva banda, l'oposició ja ha demanat que el 131è president acudeixi a la sessió plenària per retre comptes amb la cambra, però, segons ha indicat la portaveu del PSC, Eva Granados, "l'única resposta que hem rebut és que no saben si li anirà bé venir".