El president del Parlament, Roger Torrent, ha convocat per aquest dimarts a les 15h el ple del debat de política general que s'ha ajornat aquest dijous. Així, es reprendrà el debat i la votació de les propostes de resolució presentades pels grups parlamentaris.

D'altra banda, dimecres a les 10h se celebrarà un altre ple amb la sessió de control al president de la Generalitat i el debat sol·licitat per Cs que es va suspendre el passat juliol sobre la "priorització de l'agenda social" i la "recuperació de la convivència".

Paral·lelament, la Mesa es reunirà dilluns a les 15.30h per debatre les peticions de reconsideració presentades per Cs, PSC-Units i PPC sobre l'acord d'aquest òrgan de permetre les votacions per delegació dels quatre diputats de JxCat suspesos pel jutge del Suprem Pablo Llarena.

El president del Parlament, Roger Torrent, va ajornar ahir al vespre sine die el ple del debat de política general. Torrent va argumentar la decisió tenint en compte que la Mesa encara ha de resoldre les peticions de reconsideració de Cs, PSC i PPC contra la decisió de l'òrgan del Parlament d'avalar, malgrat l'opinió contrària dels lletrats, la fórmula de JxCat de delegació de vot dels quatre diputats afectats per la resolució judicial del jutge Pablo Llarena: Carles Puigdemont, Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Sànchez.