Els presos polítics i exiliats han volgut aprofitar el Cap d'Any per recordar mitjançant les xarxes la seva lluita i per agrair a tots aquells que els han donat suport. Oriol Junqueras, des de la presó de Lledoners, ha volgut deixar constància que es senten acompanyats gràcies a la campanya de suport i ha volgut deixar clar que se senten forts:

Jordi Turull ha volgut mostrar el seu agraïment als milers de persones que han passat la Nit de Cap d'Any a Lledoners. Ho ha fet mitjançant una piulada en què ha desitjat un 2019 de llibertat i de dignitat "per a tothom i per a Catalunya".

Josep Rull en la seva piulada de felicitació de l'Any Nou també ha posat èmfasi en la dignitat i ha conclòs que "No ens aturarem. No ens aturaran".

Carme Forcadell ha volgut dedicar la seva felicitació anual a la llibertat i a la sororitat:

Quim Forn ha assegurat que per a ell "Llibertat és sentir-vos a l'altra banda i saber que no estem sols" i ha apuntat que "Ens en sortirem".

Jordi Cuixart ha volgut recordar els més de 38.000.000 segons que porten empresonats, i ha desitjat un 2019 ple de dignitat i de coratge.

Jordi Sánchez, a més a més d'agrair les mostres de solidaritat dels catalans, també ha insistit en la dignitat com a característica principal del 2019.

El president Puigdemont ha volgut dedicar la seva felicitació nadalenca a tots els presos i exiliats, tot afirmant que "La vostra llibertat és la del poble de Catalunya".

El conseller exiliat Toni Comín ha desitjat també a tots els presos i exiliats que el 2019 "ens acosti a casa i a la llibertat".