Inés Arrimadas va concedir aquest dijous una entrevista a Ràdio Nacional Espanyola on va qualificar de "radical, supremacista i xenòfob" el Govern de Quim Torra. I va assegurar que és un Executiu fet a imatge del seu president. Ciutadans va compartir aquesta entrevista a les xarxes socials, concretament a Twitter, però al cap de poques hores va esborrar la piulada.

Després d'això no han sigut pocs els que han recordat a Ciutadans que la seva líder va insultar tot el Govern. Un d'ells ha estat el vicepresident primer de la Mesa del Parlament i diputat de JxCat, Josep Costa, que ho ha criticat aquest divendres a través de la mateixa xarxa social i en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha assegurat que si la formació segueix amb el seu discurs i les seves polítiques actuals, no aniran enlloc com a partit. Costa també ha comentat que el partit va esborrar el tuit perquè, en la seva opinió, "era una barbaritat", que no cal ni desmentir i ha exigit una disculpa al partit i a la mateixa Arrimadas. Costa també ha afegit que la seva intenció és fer veure als diputats de Cs que "amb aquestes maneres estan perdent les formes, el discurs i la representació" dels seus votants.

A més a més, també ha comentat la negativa de la formació liderada per Inés Arrimadas a reunir-se amb el president Torra perquè hi ha una pancarta amb un llaç groc a la façana de la Generalitat, la qual cosa ha qualificat de "rebequeria". Costa ha assegurat que només entenen aquesta decisió el nucli més extremista del partit.