Catorze seus del PSC a l'àrea de Barcelona s'han llevat amb pintades signades per Arran, l'organització juvenil vinculada a la CUP, en les quals es crida a "tombar el règim" el pròxim dia 21, quan el Govern de Pedro Sánchez celebrarà un Consell de Ministres a Barcelona. També ha estat atacada una seu del PP.

Fonts socialistes han detallat que els locals afectats estan ubicats a l'Hospitalet de Llobregat, Gavà, Sant Joan Despí, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Sant Just Desvern, el Prat de Llobregat.

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha anunciat a través de les xarxes socials que denunciaran davant els Mossos d'Esquadra aquestes pintades, i ha afegit: "La intolerància no fa més que animar-nos a seguir treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tots i per a tots".

De la seva banda, la federació del PSC del Baix Llobregat, on estan situades la major part de seus afectades, ha criticat que "qui parlen de respecte actuen sense" ell i ha assenyalat el president de la Generalitat, Quim Torra, com a responsable per exercir com a "agitador" d'organitzacions com Arran.

També al PP de Badalona

També ha aparegut pintada la seu del PP a Badalona, aquest cop sense signatura atribuïble a cap formació política.