"Visca Felip VI". La reixa d’un establiment comercial del barri de les Corts de Barcelona lluu aquesta pintada en suport de la monarquia. Amb una corona reial al capdamunt, el seu autor va buscar una reixa que lluïa prèviament una pintada de "Joventuts d’Estat Català Antifa" amb l’estelada.

La pintada, que es troba ben a prop de la seu del PSC, destaca precisament en un moment en què a tot Catalunya se succeeixen accions de caire antimonàrquic, com ara la decisió del govern municipal de Barcelona de retirar el nom de la plaça de Joan Carles i del Saló de la Reina Regent, així com la gran quantitat de mocions que arreu de Catalunya promouen la declaració de persona 'non grata' a la figura del rei Felip VI.

Amb tot, alguns ajuntaments, com el de l’Hospitalet de Llobregat, amb majoria del PSC, han refermat el seu compromís amb la monarquia, rebutjant propostes de caire antimonàrquic com la declaració de ciutat republicana rebutjada en el ple municipal.

La pintada, doncs, apareix en un moment en què la monarquia viu un moment baix a Catalunya i demostraria que malgrat tot, Felip VI encara té qui li dóna suport.