La periodista i ara membre del govern de la Crida Pilar Calvo ha celebrat que els cinc noms més votats dels membres del govern de la Crida siguin dones. Durant el congrés constituent que es va celebrar aquest dissabte, es va escollir Jordi Sànchez i Toni Morral com a president i secretari general, però les dones van ser les grans protagonistes de la votació.

Calvo assegura que aquest resultat demostra que la "societat catalana viu en el 9-N, en una societat on donar el poder a la dona per fi es normalitza".

En un fil a Twitter, la periodista ha explicat com es van escollir els noms, que van sortir de dues llistes, i qui són aquestes dones: les conselleres Laura Borràs i Elsa Artadi van ser les persones més votades de la nova direcció política. Les van seguir la diputada de JxCat Gemma Geis, la periodista Pilar Calvo i l'exconsellera del PSC Marina Geli. Darrere d'elles l'alcalde de Montblanc, el republicà Pep Andreu

Pilar Calvo es sent "honorada" pels resultats i afegeix que "per fer un país més lliure necessitem homes i dones que es mirin com a iguals"; Calvo apunta que a Catalunya s'ha aconseguit.