Un dels convidats estrella del Preguntes Freqüents d'aquest dissabte ha estat Francisco Nicolás Gómez Iglesias. El Petit Nicolás va reaparèixer a la televisió amb un llaç groc per reivindicar la "llibertat d'expressió". "Fins on arriba el límit de la llibertat d'expressió? Pot semblar una broma però el porto perquè el puc portar", assegurava, després que Pilar Rahola -qui també estava convidada al programa- el convencés per posar-se el símbol al jersei.

El polèmic jove va aprofitar per presentar el seu nou projecte Influencia Joven, que té l'objectiu de fomentar la presència de les noves generacions en el debat polític actual. "Els joves ens mereixem un lloc. He de representar tots els joves de dretes i d'esquerres", assenyalava.

En ser preguntat pel pròxim judici per intent d'estafa, el Petit Nicolás es manté ferm en la defensa de la seva innocència. "No estic condemnat. Soc innocent i així ho demostraré al jutge", afirmava. Pel que fa a la seva relació amb la dreta espanyola, Gómez Iglesias ha explicat que els dirigents del PP i FAES el volien "a prop" pel seu "poder de mobilització" dels joves.

El convidat també ha volgut criticar la politització del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI). "Vaig col·laborar amb el CNI. La informació és poder i ells volien saber més de la gent del meu entorn", explicava el jove i afegia, que malgrat els rumors, no coneixia el excomissari José Manuel Villarejo. "Només sé que arran del meu cas es va destapar tota la trama policial que ara veiem als jutjats".