El cantautor Lluís Llach ha demanat al Tsunami Democràtic si no preveu fer cap acció durant aquest mes d'octubre, a banda de les que ha anunciat pel mes de novembre. No ha amagat la seva impaciència.

"I abans no teniu res? És per un amic que ja no té ungles", ha indicat.

Tsunami Democràtic ha anunciat avui cinc noves dates de mobilitzacions. En una piulada aquest divendres, la plataforma ha fet una crida a guardar-se el dia abans i els tres dies després de les eleccions generals (9, 12, 13 i 14 de novembre) i també el dia del Clàssic Barça-Madrid del pròxim 18 de desembre.

El comunicat del Tsunami guarda l'incògnita d'on tindran lloc exactament les diferents accions, i afirma que es farà en un "lloc sorpresa", excepte la mobilització del 9 de novembre on subratllen que serà "a tot l'estat", així com el nou dia del Clàssic, que asseguren que la concentració serà a Barcelona.

D'altra banda, Llach ha advertit que el sobiranisme fa alguna cosa malament en l'enfoc de les manifestacions, tal i com s'han fet fins ara.

"No hi entenc gens, però mentre les nostres manifestacions molestin més a la nostra ciutadania que a Espanya, alguna cosa fem malament", ha indicat.