Unes 200 persones han tallat aquest dimarts al vespre l'autovia A-7 a Tarragona en tots dos sentits de la marxa. Els manifestants han accedit a la via ràpida cap a tres quarts de vuit per l'accés de l'avinguda Catalunya i han ocupat les dues calçades.

Tot i això, els Mossos d'Esquadra ja havien desviat el trànsit i el tall només ha afectat una vintena de vehicles que han quedat atrapats en sentit sud. Al cap d'uns minuts, els Mossos han fet girar cua als vehicles i han alliberat la via, per la qual cosa els manifestants han començat una marxa amb la intenció d'entorpir el trànsit en altres carreteres.

Després, els manifestants han desplaçat l'acció a l'autovia A-27, que ha quedat tallada cap a un quart de nou en els dos sentits de la marxa. Al seu torn, l'A-7 s'ha reobert completament al trànsit poc després de dos quarts de nou de la nit.

Els participants s'havien aplegat a les set de la tarda al Campus Catalunya de la URV responent a la crida del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), l'Assemblea Juvenil de la URV i Batzac-Joventuts Llibertàries. La convocatòria demanava portar roba d'abric, calçat còmode, aigua i queviures, amb la intenció "d'aturar la normalitat".

Tall a l'Ampolla

Alhora, desenes de persones han tallat l'autopista AP-7 aquest dimarts al vespre a l'altura de l'Ampolla. Els manifestants, que estaven convocats a la plaça Catalunya, s'han dirigit cap a la via ràpida i l'han tallat al trànsit en sentit nord poc abans de les nou.