El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha causat polèmica per una fotografia on se'l pot veure donant sang. El cap de l'executiu espanyol es va sumar dilluns a la campanya de donació de sang organitzada pel Centre de Transfusions de les Forces Armades, on van participar els treballadors de la Moncloa.

EFE

Ara bé, sembla ser que Sánchez no estava autoritzat per fer la donació a causa del seu darrer viatge a l'Amèrica Llatina. OKDiario es va posar en contacte amb el Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat de Madrid i aquest li va explicar que Sud Amèrica és zona de risc endèmic i, per tant, una persona que hi ha estat ha d'esperar un mínim de 4 mesos per donar sang.

El PP s'ha afanyat a carregar contra el president espanyol: "Si Sánchez no respecta les decisions del Congrés, no respecta les decisions del Senat i no respecta les decisions dels espanyols, algú esperava que respectés els 6 mesos de seguretat per donar sang després de visitar països tropicals?", apunten en una piulada des del compte oficial de la formació política.