L'exalcalde de Jerez de la Frontera Pedro Pacheco, condemnat per corrupció i ara en llibertat condicional, ha assegurat en una entrevista a El Mundo que li hauria anat molt millor a la presó de Lledoners, però no per cap tracte de favor sinó perquè a la presó de Puerto III va tenir un tracte molt dolent del director i dels seus "esbirros".

El Mundo planteja aquesta qüestió a Pacheco amb segones: "Als presos de Lledoners els tracten millor, tinc entès", diu el diari. Però l'exalcalde no entra a criticar la presó catalana, sinó el recinte penitenciari de Cadis. 

"M'hauria anat molt millor a Lledoners, no ho dubti pas. I la Generalitat de Catalunya, no ho oblidem, està aplicant estrictament el reglament penitenciari. No fa res excepcional. Però hi deu haver qui s'empadroni a Catalunya només per rebre un tracte millor a les presons catalanes. A veure, els funcionaris de Puerto III van tenir un tracte molt correcte amb mi. La queixa és respecte al director de la presó i a algun dels seus esbirros", assenyala Pacheco.