El PDeCAT canviarà de seu a final de mes a un nou espai després d'haver-se concretat ja la venda de la seu al carrer Provença de Barcelona, propietat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Així ho ha anunciat en una roda de premsa el president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, aquest dilluns, que ha explicat que se'n van a un nou edifici, sense oferir més detalls de la seva ubicació més enllà d'assegurar que serà un espai "més obert i diàfan" que l'actual.

Bonvehí ha explicat que fa un parell de setmanes CDC, propietària de l'edifici que encara habita el PDeCAT, va concretar l'operació per desfer-se de l'immoble del carrer Provença, que estava en venda des de feia mesos.

Convergència va adquirir aquestes oficines a principi del 2016, abans que al juliol del mateix any nasqués el PDeCAT, com a formació successora, i pocs mesos després de vendre la històrica seu del carrer Còrsega, que va estar embargada de forma preventiva pel jutge instructor del cas Palau.

Bonvehí no ha ofert detalls de l'import ni del comprador de l'edifici de Provença, al·legant que l'operació l'ha dut a terme CDC, que és, ha dit, "un altre partit" que encara existeix -tot i que sense contingut polític- i que està "en fase de dissoldre's", ha afegit.