Des que el passat 23 de juliol el Partit Demòcrata Català va estrenar la seva nova -i primera- seu, amb motiu de les primàries del nou partit, les feines per a l'habilitació de l’edifici no s’aturen.

Aquest dilluns s’ha pogut veure com els transportistes feien arribar a la seu del PDC, situada al número 339 del carrer Provença, la senyera -o una d’elles- que es trobaran dins l’edifici.

L’immoble, que va ser adquirit per l’antiga Convergència el passat gener, i que ara habitarà el PDC, havia estat anys abans la seu de la Direcció General d'Energia, primer, i la de Comerç, més recentment.

Foto: Maria Macià

L’edifici, de 2.400 metres quadrats, és més petit que la històrica seu de CDC al carrer Còrsega (4.500 metres quadrats). Vist des de fora, destaca per les grans finestres que hi ha a la façana. “Volem un partit amb les parets de vidre”, va reiterar el llavors coordinador general de CDC, i ara conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, quan es va fer pública la compra de l'immoble.

Foto: Maria Macià

Es pretén que les cinc plantes del 339 de Provença estiguin a punt per al nou curs polític que comença, el primer per al nou Partit Demòcrata Català.