Després de nou dies a la presó de Wad Ras, el jutge va deixar en llibertat provisional la Paula, una jove de 23 anys que va ser detinguda durant la vaga general del divendres 18 d’octubre i ha estat investigada per desordres públics i atemptat contra els agents de l’autoritat.

Avui ha participat a la roda de premsa que han fet els familiars dels presos per reclamar el seu alliberament i l’arxivament de totes les causes. Després de llegir el comunicat conjunt, la Paula ha agafat el micròfon -tal com ha recollit Betevé- per recordar que aquests no han estat dies fàcils per a ningú. 

“La presó t’anul·la com a persona i t’aïlla del teu entorn. No podem oblidar les conseqüències que això genera a cada persona empresonada i hem de lluitar perquè totes siguin a casa.” 

 “Moltes joves han viscut per primera vegada la cara més fosca de l’aparell repressor de l’estat”. Al seu entendre, el seu objectiu és clar: “Volen espantar i desmobilitzar els joves que han plantat cara a la sentència”, ha sentenciat la Paula, qui ha assegurat que la resposta ha estat exemplar. “Hem demostrat que no cedirem davant el xantatge del govern espanyol”, ha assegurat.