Una passatgera de Vueling ha denunciat haver patit insults i vexacions per ser catalana en un fil de Twitter publicat aquest dimecres. "En el vol VY8478, de Barcelona a Oporto, una de les seves hostesses m'ha anomenat 'la catalana hija de puta'", ha explicat a través de la xarxa social. "I la seva cap m'ha deixat amb la paraula a la boca per queixar-me en català", ha afegit.

La passatgera ha assegurat que tant el personal de l'empresa espanyola que es troba a la terminal de l'aeroport en el procés de facturació de les maletes com les mateixes hostesses de l'avió "han atès diverses persones en portuguès, anglès i castellà", però que "amb prou feines entenien el català". 

Tot seguit, la usuària de Twitter ha relatat que després d'haver deixat un got de plàstic amb un mocador dins "amb cura a la guantera del seient" perquè les hostesses ja havien recollit la brossa dels passatgers, ha sentit a l'hostessa cridar: "¡Qué asco! Seguro que ha sido la catalana hija de puta". 

A causa d'aquests insults, la passatgera ha explicat que s'ha adreçat a la cap de les hostesses per queixar-se i aquesta li ha respost que no l'entenia i l'ha deixat "amb la paraula a la boca". "Això sí, m'ha deixat clar que allà parlaven en anglès i portuguès, i per descomptat en la llengua universal", ha conclòs la seva denúncia la passatgera, la qual ha assegurat que presentarà una queixa formal.