A les portes d'una nova campanya electoral, el PP lluita dia sí i dia també per sortir de la residualitat mediàtica i recuperar vots a Catalunya. Fa una setmana pressionava a Ciutadans perquè presentés una moció de censura contra el president Quim Torra, ara que ja ho ha fet i ha quedat acreditat que no té els suports per prosperar, el president dels populars hi insisteix. 

Alejandro Fernández ha proposat aquest dimecres que sigui la líder dels comuns, Jèssica Albiach, qui presenti la moció de censura, amb ella com a candidata. Malgrat estar a les antípodes a nivell ideològic, el líder dels populars assegura que hi ha en joc la "democràcia, no la ideologia". Una proposta que ha arribat a traslladar Albiach, segons ha assenyalat, i que diu que fa totalment "seriosament".

Albiach, per la seva banda, s'ha pres en broma la proposta i li ha contestat públicament amb una bona dosi d'ironia. "No tenim res a veure amb el partit més corrupte d'Europa, el del 155 i el de les retallades", ha sentenciat.