El programa 'Jo pregunto' de TV3, on diversos ciutadans preguntaven al president Carles Puigdemont temes que els preocupen, ha rebut fortes crítiques a les xarxes socials. Segons alerten diversos usuaris, alguns dels ciutadans que van preguntar al president, escollits a través de càstings, tenien càrrecs relacionats amb partits polítics o entitats i associacions, com Societat Civil o la Plataforma d'Afectats de la Hipoteca (PAH).

Concretament, hi hauria una interventora de Ciutadans, el cap de llista d'ICV per Manresa el 2015, el vicesecretari de la CUP Manresa o el portaveu adjunt dels Comuns a Reus. Pel que fa a entitats, hi hauria participat la portaveu de la PAH a la Sagrera, la responsable de la sectorial de gent gran de Societat Civil Catalana (SCC); així com la delegada sindical de Metges per Catalunya a Bellvitge, el delegat d'Unió de Pagesos a les Garrigues o la portaveu de Veïns de l'edifici Venus de la Mina. 

Els usuaris critiquen que els presentadors del programa presentessin aquestes persones com a ciutadans, sense fer esment als càrrecs o entitats a les quals pertanyen. 

El programa va durar gairebé tres hores, i Puigdemont va respondre sobre diversos temes, des de l'economia, al projecte del BCN World, al procés sobiranista o la possible reunió amb Mariano Rajoy.