La Falange i Democracia Nacional no entraran al Parlament Europeu. L'Eurocambra ha prohibit, finalment, un acte amb el president de la Falange i el vicepresident de Democracia Nacional que estava previst sota el títol "El futur de les forces patriòtiques a Espanya per a la unitat i la llibertat". El president del Parlament, Antonio Tajani, ha fet servir les mateixes raons que va utilitzar per suspendre l'acte dels presidents Carles Puigdemont i Quim Torra: la seguretat.

Concretament, Tajani creu que la presència d'aquestes formacions podria suposar una amenaça per la integritat del Parlament. Per tal de poder-ho prohibir, el president del Parlament Europeu s'ha basat en una sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea del 2015 contra el mateix eurodiputat alemany del partit neonazi NPD Udo Voigt, que promovia l'acte. La sentència exposa que no hi ha cap dret incondicional per entrar al Parlament a fer propaganda política.

En una informació difosa pel mateix Parlament Europeu, recorda que l'article 22 de les regles de procediment internes confereixen al president els poders per garantir la seguretat general en els locals del Parlament per prevenir i aturar qualsevol pertorbació del funcionament adequat de les activitats parlamentàries i la salvaguarda de la integritat de la institució. També invoca a la jurisprudència d'un cas presentat el 2015 pel mateix eurodiputat Udo Voig, en què es confirmava que no existeix un dret incondicional d'accés a les instal·lacions al Parlament amb finalitats de propaganda política. 

Tot i aquesta decisió, encara està per veure si finalment Vox podrà celebrar el seu acte el dia 6 de març. Ara per ara, tot i haver estat anunciada, no l'ha autoritzada encara el Parlament.  

Està previst, de moment, que a la conferència al Parlament Europeu hi intervinguin el secretari general de Vox, Javier Ortega; el portaveu a Catalunya, Jorge Buxadé, i la vicepresidenta de relacions institucionals a les Illes Balears, Malena Contestí. L'acte durà el nom de "Catalunya, una regió espanyola".