"Espanya contra el terrorisme. Gràcias, Majestat", en castellà. Entre crits i xiulades al rei Felip VI per la seva presència a la manifestació de Barcelona contra els atemptats perpetrats a Catalunya el 17 d'agost, una única pancarta ha exalçat la figura del rei. 

Es tractava d'una pancarta d'Empresaris de Catalunya en què s'agraïa al rei haver assistit a la manifestació convocada per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona en contra dels atacs terroristes de Barcelona i Cambrils. Segons ha assegurat a El Nacional el president de l'entitat, Josep Bou, Felip VI és el primer Rei que assisteix a una manifestació a la capital catalana i per això li han volgut agrair la presència.

A més, segons assegura Bou, "el Rei encarna la unitat d'Espanya, perquè és el Rei de tots". Preguntat sobre les escridassades al Rei, el president de l'entitat ho ha titllat d'acte de "mala educació" i ha assegurat que, mentre "els partidaris de la independència xiulen, nosaltres no ho fem". 

Uns metres més endavant, un altre assistent a la manifestació, l'estelada a la mà, ha denunciat la pancarta d'Empresaris de Catalunya i ha assegurat que només la porten per "sortir als diaris de Madrid".

Davant d'aquesta pancarta es manifestaven un grup de persones amb banderes espanyoles que cridaven lemes com "Visca Espanya", "Visca el Rei" i "No ens enganyen Catalunya és Espanya".