Un home va ser apallissat aquest dimarts a la ciutat sueca de Göteborg en presentar-se amb una samarreta de Francisco Franco enmig d'una manifestació comunista pel Dia del Treballador.

Es tracta d'un youtuber que es dedica a assistir a manifestacions de col·lectius d'esquerres o progressistes amb símbols i pancartes contràries a allò que s'està reivindicant. Després, penja els vídeos dels encaraments amb els assistents al seu canal "La intolerància necessària".

Habitualment, acaba detingut per la policia que l'aparta de la zona conflictiva. En aquesta ocasió, però, tot va anar un pas més enllà. En veure l'home amb la samarreta del dictador, diversos manifestants van començar a insultar-lo i a donar-li cops amb els pals de les banderes, a més de puntades peu i cops de puny. La pallissa va continuar uns segons més fins que alguns vianants van intervenir i els manifestants van marxar, deixant l'home a terra. 

Entre d'altres accions, l'any 2016, l'home va anar a una manifestació del dia de l'orgull gay amb un cartell on deia "L'orgull és una amenaça per a una societat sana". La provocació va acabar amb forcejaments amb els assistents, fins que la policia va endur-se'l.