El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha ressaltat avui que a Espanya hi ha un "sentiment nacional" i que l'estrebada" independentista ha fet que "floreixi" un sentiment "modern" sobre la nació espanyola entre els joves.

García-Page ha respost així en ser preguntat a Telecinco, a El programa de Ana Rosa, per la iniciativa de la cantant Marta Sánchez, qui en el seu concert de fa dos dies al Teatre de la Zarzuela va cantar l'himne nacional amb una lletra creada per ella mateixa.

Ha reconegut que li agrada que Marta Sánchez "s'atreveixi a tocar sentiments, perquè realment no hi ha dubte que a Espanya hi ha sentiment nacional i tenim una bandera". Segons l'opinió del president castellanomanxec, aquest seria un moment bo perquè la bandera d'Espanya "no s'utilitzés com a arma llancívola".

Ha argumentat que "l'estrebada independentista ha fet que floreixi a Espanya, sobretot en gent jove" cosa que ha denominat com "un sentiment modern, raonable, gens endarrerit, d'utilitat de la nació i de la nació espanyola".