"Ens volien atacar de tot arreu, d’un cantó i de l’altre. Però tenim una obligació amb el nostre país. O algú es pensa que el conflicte català es pot resoldre a cops o amb la presó. O dient una cosa i fent després la contrària. Dient un dia que Espanya és plurinacional i donant suport al 155 més tard". Així s'ha expressat el líder del Podem, Pablo Iglesias, en el seu retorn després de la seva baixa per paternitat aquest dissabte a Madrid, en un acte que s'ha dut a terme al costat del Museu Reina Sofia de Madrid. 

"Cal dir algunes certeses. Veritats que quan un les diu se solen pagar. Potser diuen algunes bajanades de nosaltres, però crec que estic obligat a dir algunes coses. Ens han dit que el poder es troba al parlament i no és veritat. Hi ha 20 famílies en aquest país que tenen més poder que qualsevol diputat", ha comentat.

La tornada del líder de Podem ha estat marcada per un ambient tens i sense la presència d'alguna figures històriques del partit. La formació lila viu moments delicats a només cinc setmanes de les eleccions espanyoles del 28 d'abril. 

Iglesias sap que les baralles internes de Podem poden passar factura. I així s'ha expressat durant el míting. "Hem provocat vergonya aliena amb les nostres baralles internes".