El número dos de Gürtel, Pablo Crespo, ha confirmat la versió aportada per Francisco Correa dimarts passat, quan ha assegurat que la trama va facturar treballs contractats amb el PP valencià a altres empresaris, i ha apuntat Álvaro Pérez, El Bigotes, com la persona que tenia els contactes amb el PP.

Crespo ha assegurat que desconeixia quin responsable del PP el va encarregar, després que Correa l'apuntés al judici com la persona que li va dir que l'exsecretari general del PP valencià Ricardo Costa va ser qui li va indicar que calia facturar així.

Segons ha afegit avui Crespo, els contactes els tenia l'acusat Álvaro Pérez, El Bigotes, que tenia "molta relació" amb l'expresident valencià Francisco Camps, Ricardo Costa, l'exvicepresident del govern valencià Vicente Rambla i "tots els membres de l'Executiva del partit", com també presidents provincials del PP de València, Castelló i Alacant.

"Hi va haver una part de facturació de treballs realitzats per al PP que van ser pagats a través dels empresaris que l'altre dia van prestar declaració aquí", ha dit Crespo, seguint la línia de confessió que va començar fa uns dies el presumpte líder de la trama, Francisco Correa, i després d'haver demanat 48 hores d'ajornament del judici per replantejar-se si confessava a canvi d'atenuants.

A més, ha confirmat que "una part dels treballs que es van fer amb el PP es va pagar en efectiu, uns diners que no es van declarar i que van anar a parar en la seva pràctica totalitat a l'anomenada caixa B del senyor Correa".