Pablo Casado no tanca la porta a que Vox entri en un govern del PP a Andalusia. El president del Partit Popular ha assegurat aquest dimarts que és "innegociable" que Juanma Moreno presideixi la Junta d'Andalusia després dels resultats dels comicis, i no ha descartat que la formació d'extrema dreta liderada per Santiago Abascal pugui entrar a l'executiu autonòmic.

Casado, en una entrevista a RNE, ha afirmat que "l'única posició de partida que és innegociable, que hem dit en el Comitè Executiu del PP, és que Moreno ha de ser president de la Junta i el PP ha de ser qui lideri aquest canvi", ha afirmat el lider del PP. 

El president del PP ha explicat que parlarà primer amb Cs i després amb Vox per negociar un acord d'investidura, de legislatura o de govern. L'important, ha subratllat, és que el PP pugui "desplegar" el seu programa electoral com han fet en algunes comunitats, recolzats per Cs. Això sí, el que recolza a un partit "ha de tenir molt clar el full de ruta d'aquest partit. No val dir als quatre anys m'he equivocat".